Een goed ontwerp: Dé basisvoorwaarde.

Je wilt jarenlang van je voedselbos genieten. Dat is het hele idee. Maar dan moet het ontwerp wel in één keer goed zijn. Daar help ik je graag bij.

Een ontwerp is natuurlijk helemaal op maat voor jouw situatie, jouw plek, de grondsoort en de specifieke omstandigheden. Daarbinnen is van alles mogelijk. Daarom nodig ik je graag uit in mijn eigen bos. Want een voedselbos moet je ervaren. Door dat te beleven en te proeven ontstaat inspiratie en maak je de juiste keuzes.
Meer weten? Neem contact met me op dan vertel ik je graag meer.

Intake

Wat zijn jouw ideeën? Heb je een grote locatie of een kleinere? Ben je een foodie en wil je specifieke kruiden kweken? Of droom je van je eigen gekweekte maaltijden? Samen verkennen we wensen, mogelijkheden en doelen.

Idee

Ik ga met jouw input aan de slag. Welke bomen, planten en kruiden passen daar het beste bij? En wat voor type bos is daar geschikt voor? Op basis van die ideeën leg ik je een concept voor. Dat bespreken we, passen we aan en leggen we uiteindelijk vast.

Plan

Nu gaan we de ideeën concreet maken. Dus stel ik een lijst met bomen, planten en kruiden op. En een materiaallijst voor de spullen die je nodig hebt om je bos aan te leggen. Daarnaast maak een globale planning zodat je weet waar je ongeveer aan toe bent.

To Do

Plannen zijn niets zonder actie. Dus krijg je van mij ook een to-do-lijst. Daarin staan de stappen die je op korte termijn moet nemen om echt je beginnen. Daarbij geef ik je het eerste zetje.

De investering

Een goede investering verdient zichzelf terug. Dat geldt hier ook. Want een goed ontworpen voedselbos is blijvend, duurzaam en uitnodigend. Dat levert veel op. Niet alleen in productie, maar ook in de uitvoering.

Zoals gezegd is een voedselbos maatwerk. Dus de kosten voor het ontwerp staan van tevoren nooit helemaal vast. Maar om je een richtlijn te geven:

  • tot een halve hectare grond: € 895,- (incl. btw)
  • tot 1 hectare grond: € 1.750,- (incl. btw)
  • meer dan 1 hectare: maatwerk

Met deze investering haal je 10 jaar ervaringen heel veel kennis in huis. Dus de grootste kans op een gezond en goed werkend voedselbos en heel veel plezier en inspiratie.

Voorbeeld van een ontwerp

De-voedselboss-voedselbos-eten-wat-de-natuur-je-geeft-ontwerp

Contact

Ik wil graag meer informatie

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Selecteer een optie

Heb je vragen?

Mail me

Vraag gratis aan

Bekijk mijn vlog