Cursussen

Ik raak er letterlijk niet over uitgepraat. De natuur heeft zo’n bijzonder evenwicht. Alles werkt zo mooi met elkaar samen! Als ik in mijn voedselbos bezig ben, verwonder ik mij iedere keer weer. Kruipende bramenstruiken, de oesterzwammen die hun eerste sporen verdienen. Ik leid mensen rond door mijn voedselbos en vertel ze er alles over. In het seizoen proeven, ruiken en proberen we. Boek een van de rondleidingen via deze website. En we hebben ook een leuke aanbieding! Ben je enthousiast over een eigen voedselbos en wil je een ontwerp? Dan krijg je de rondleiding van mij!

Een voedselbos is mooi en inspirerend, maar ook uitdagend. Het vraagt kennis en soms hard werk. Dan kan je maar beter weten wat je aan het doen bent! Welke soorten passen bij elkaar? En welke juist niet? Hoe trek je bijen en vlinders zodat je bestuiving plaatsvindt? Hoe bouw je jouw bos op in zeven lagen? Ren je iedere keer naar een dure kweker of vermeerder je zelf je geplante soorten?

Rondleidingen

Voedselbos cursussen

Een voedselbos moet je beleven. Daarom geef ik rondleidingen ter inspiratie in misschien wel het mooiste voedselbos van Nederland.

Zie met eigen ogen hoe de oesterzwammen groeien op de Berken en hoe bramenstruiken wandelen door het gebied.

Een betere manier om je eigen voedselbos te starten, is er niet!

Er is veel te lezen, horen en bekijken als het gaat over voedselbossen. Maar laten we eerlijk zijn: lekker buiten praktisch aan de slag is toch het mooiste. 

Leer enten, vermeerderen en zaaien of krijg in mijn eigen voedselbos alle ins- en outs mee over mijn aanpak en leer hoe jij jouw eigen voedselbos succesvol kan starten.


You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...